Kuljetusliike Romppainen

 

 

Pikarahdit

Lähettipalvelu

Kuljetus Romppainen

Kuljetus Romppainen on vuonna 1997 perustettu kuljetusalan yritys. Toimintamme on yrittäjävetoista ja perustuu pitkäaikaisiin kuljetussopimuksiin. Päätavoitteemme on, että tavara kulkee varmasti ja luotettavasti perille. 

Päivittäiseen jakelualueeseemme kuuluvat Oulu ja ympäryskunnat, Kemi-Tornio, Koillismaa sekä yhteistyökumppaneidemme kautta koko maa. Lisäksi ajamme pikarahteja kautta maan ns. hetilähtöinä. Sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella voit tiedustella kuljetusreittejämme tarkemmin.

Yritys

Kuljetus Romppainen on perustettu vuonna 1997, jolloin käytössä oli vain yksi elintarvikejakeluauto. Nykyään yrityksellä on käytössään 8 autoa sekä 2 alihankintayksikköä. Työllistämme tällä hetkellä 15 henkilöä. Tämän hetken kalustomme koostuu pakettiautoista aina 18 tonnin kuorma-autoon. Automme ovat kokokylkiavattavia ja perälaudallisia. Autoistamme löytyy myös lämmitin tai vaihtoehtoisesti monilämpökylmäkone. Yrityksen yrittäjävetoinen toiminta sekä asiakaslähtöisyys ovat edesauttaneet luomaan useita lähes koko yrityksen historian ajan kestäneitä kuljetussopimuksia.

Kuljetus Romppaisen yhteistyökumppaneita ovat mm. Antell Leipomot Oy, Ekovilla Oy, Fazer Leipomot Oy, I-Logistics Oy, Keslog Oy, Maskun Kalustetalo Oy ja Toppilan Sähkökone Oy.

Joustava

Lähettipalvelullamme takaamme joustavat toimitukset Oulussa ja ympäryskunnissa, Kemi-Tornio-akselilla sekä Koillismaan alueella.

Luotettava

Toimintamme on yrittäjävetoista ja päätavoitteemme on, että tavara kulkee varmasti ja luotettavasti perille.

Laadukas

Asiakaslähtöisyyden avulla olemme onnistuneet luomaan lähes koko yrityksen historian ajan kestäneitä kuljetussopimuksia.

Rahtikirja

Lataa Romppaisen rahtikirja alta. Kun olet ladannut ja avannut rahtikirjan, Excelin ylälaidassa saattaa lukea teksti ”Ota muokkaus käyttöön”.

Klikkaa ”Ota muokkaus käyttöön”, niin rahtikirja päivittää numeronsa automaattisesti.

Ota yhteyttä